FAST Scheveningen – 5 sept

Nieuw Haags Blik # 1 speelde op 5 september een try-out kunst-installatie performance  op FAST, het kunst-surfdorp in Scheveningen.

Toen de zon onder was gegaan namen Michael Varekamp (trumpet & sounds) en Wiboud Burkens (keyboard & sounds) plaats in een virtueel decor, gecreëerd door digital artist Lisette Huizenga.  Rode draad in deze voorstelling is de intercatie tussen de musici en (ver)beeldende kunst, waarin illusie en werkelijkheid elkaar afwisselen.

Het internationale publiek keek naar een surrealistisch decor waar tussen de prachtig in elkaar vervloeiende filmschilderijen de muziek zich improviserend een weg baande door een wereld die we allemaal herkennen, en die tegelijk vervreemdend is.

5 september 2013    FAST 5 september 2013

In 3 korte hoofdstukken van 20 min nemen zij je mee in een filmische wereld van electronica, trumpetscapes en visuals.

aanvang 22:00, toegang gratis.

flyer NHB#1 voorkant

2009_trappenhuis_big

Leave a Reply

Your email address will not be published.