JazzNotJazzRadio

Wiboud 4    cz logo

Jazz op de Concertzender JAZZNOTJAZZRADIO

JazzNotJazz Radio is een programma op de Concertzender dat in samenwerking met het jazztijdschrift Jazzism een uur presenteert vol nieuwe muziek op het het snijvlak van jazz met soul, broken beat, funk, electro, hiphop en andere nieuwe ontwikkelingen, kortom jazznotjazz. Presentatie en samenstelling:Wiboud Burkens,  Ruben van Roon en Rogier van Hout

FORMAT & PROGRAMMA ITEMS

Wekelijks radioprogramma van 60 minuten dat zich richt op het fenomeen jazznotjazz. Centraal hierbij staan cross-overs en nieuwe jazz-ontwikkelingen. Muziek die zich bevindt in het brandpunt van de discussie over wat nu wel jazz is, en wat niet.

FREMDTUNES @ JAZZNOTJAZZRADIO

Fremdtunes@JazzNotJazzRadio’:  een 2-wekelijkse mixtape jazznotjazz samengesteld door Rogier van Hout / DJ Mace van platenlabel Fremdtunes, die in zijn platenbak ging zoeken naar obscure en vernieuwende broken beat, funk, glitch, electro, hiphop, skweee en andere nieuwe muzikale stromingen (www.fremdtunes.com)

Rogier van Hout

JAZZISM

Elke 2 maanden verschijnt het enige jazzmagazine van Nederland: Jazzism. Daarin wordt oa. de JazznotJazz top 10 gepresenteerd en de individuele lijstjes diverse DJ’s, programmeurs en andere connaisseurs (oa. Wiboud Burkens en Ruben van Roon).

Jazzism

SPECIALS

Specials rond een bepaalde artiest die past bij JazzNotJazz en bij de bijbehorende geschiedenis. Bijvoorbeeld de ontwikkeling in de ‘70’s van Miles Davis en zijn invloed op de huidige jazzscene; de nieuwe Noorse stroming rond Bugge Wesseltoft, Weather Report etc.

SOCIAL MEDIA

facebook logo

JazzNotJazzRadio heeft een grote FaceBook vriendengroep waar activiteiten en events mee wordt gecommuniceerd. Daarnaast publiceert JazzNotJazzRadio hun maandelijkse speellijsten op Spotify  en communiceert deze met Facebook.

SPOTIFY LOGO

JAZZNOTJAZZRADIO on SPOTIFY

OPNAMEN

Reguliere opnamen zullen gemaakt worden in de Wipe Out Factory studio in Den Haag Deze studio heeft alle faciliteiten voor opnamen en montage.

UITZENDSCHEMA

dinsdag  23:00-24:00

zaterdag  18:00-19:00

Daarnaast is het programma te beluisteren in ‘uitzending gemist’ en als themakanaal bij concertzender.nl en op jazznotjazzradio.nl

 

WWW.CONCERTZENDER.NL        WWW.JAZZNOTJAZZRADIO.NL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *